DickObraz bude na největším erotickém festivalu!

Festival se koná od 26. do 29. října. S nervozitou v srdci a nadšením v duši se chystám představit své omalovánky plné pindíků na této prestižní události v Berlíně. Festival VENUS je známý svou otevřeností vůči různorodým aspektům erotiky a sexuálního průmyslu, a proto se těším na to, že zde budu mít možnost prezentovat svou práci.

Moje portfolio zahrnuje nejen omalovánky DickObraz, ale také PichObraz, Kama Sutru a BDSM. Těším se na to, že budu moci tyto různorodé umělecké díla sdílet s návštěvníky festivalu a získat jejich zpětnou vazbu. Jsem hrdý na své omalovánky a doufám, že se mi podaří přilákat pozornost a zaujmout návštěvníky. S tímto nadšením v sobě také cítím nervozitu, která je spojena s účastí na tak velkém a prestižním veletrhu.

Nejsem si jistý, jak budou mé omalovánky přijaty, a zda si na sebe tam dokážu vydělat. Ale právě tato kombinace nadšení a nervozity je to, co mi dává motivaci pokračovat. Je to pro mě velká příležitost a chci ji využít naplno.

Budu mít k dispozici svůj stánek na festivalu, kde budou k dispozici všechny mé omalovánky, přáníčka ale i totebag. Doufám, že návštěvníci budou mít zájem o mé produkty a že budou ochotni si odnést kousek erotiky do svých domů. Celkově se těším na VENUS Berlin Festival a na to, co přinese. Je to pro mě vzrušující příležitost a zároveň výzva. Doufám, že mě tato událost posune dál na mé podnikatelská cestě a že budu moci sdílet svou vášeň s ostatními.

Takže pokud budete v Berlíně od 26. do 29. října, nezapomeňte se zastavit na VENUS Berlin Festivalu a zkontrolovat mě, zda ještě dýchám.

Těším se na setkání s vámi a na společné sdílení této jedinečné zkušenosti.

Tomáš